Dorpshuus Heino

Voetbalcafé

Het Dorpshuus in Heino organiseerde in het voorjaar drie voetbalcafés. Voor voetballiefhebbers natuurlijk maar het accent lag toch vooral  op gezelligheid, waarbij er niets moet, het mag overal over gaan, zoals aan de stamtafel in een café ook hoort.

VV Heino in woord en beeld

Op 4 oktober 2017 om 20.00 uur is er weer een voetbalcafé.

De mensen van het voetbalcafé in het Dorpshuus van Heino en de redactie van het jubileumboek zoeken foto’s. Zo veel mogelijk elftal- of actiefoto’s, van zowel jeugd (jongens en meiden), als van senioren (mannen en vrouwen).

Arjen zorgt dat de foto’s in het digitale VV Heinoboek komen. De mannen van het voetbalcafé (Han, Bertus, Gonno en Frans) zijn met name op zoek naar elftalfoto’s van de jaren zeventig voor het te houden voetbalcafé in het Dorpshuus, dit keer op een woensdagavond, vanaf 20.00 uur. De foto’s zijn dan o.a. te zien op het grote scherm; plakboeken met krantenknipsels en verslagen liggen ter inzage.

We nodigen vooral alle senioren-voetballers uit die actief waren in de zeventiger jaren, niet alleen selecties, maar ook de andere teams en veteranen en iedereen die actief was bij de club, zoals ook bestuurders en vrijwilligers. Natuurlijk zijn de “oude garde” van vóór de fusie en de “jongelui” van de tachtiger jaren en de Vrienden van VV Heino meer dan welkom.

Hoe foto’s aan te leveren?

  • Zelf inscannen en doorsturen, het liefst met bijschrift, naar Arjen Stegeman ( janderkstegeman@hotmail.com ) of
  • een envelop met foto (bijschrift) met je naam erop bij ArjenStegeman aan de Zwolseweg 44 in de bus gooien of
  • een e-mail naar Arjen (of telefoontje naar Frans 0572-392617 of Gonno 0572-391103) dat je foto’s hebt klaarliggen in een envelop met jouw naam erop. Dan halen we die op, scannen die zelf en bezorgen ze terug. ( franswillemsenheino@hotmail.com of gonno.smit@kpnmail.nl )

voetbalcafé

Elftal van de (halve) eeuw

In het voetbalcafé van april stelden de aanwezige voetballiefhebbers samen een elftal op dat het mogelijk zou gaan worden. We hopen op honderden inzendingen via mail, zodat deze eerste niet meetellende prognose nog belangrijk zal worden overstemd.

doel: Wim Oud Ammerveld
verdedigers: Ben Fuhler, Bernt Jalink;
middenvelders: Harry Broeks, Paul Eijkelkamp, Willem Mulder jr, Wouter de Waal, Coen Mulder;
aanvallers: Bas Jansen, Henk Jansen, Ron Lindeboom.
coach: Peter Reumer sr.