Dorpshuus Heino

Dorpskamer van Heino

Ga je mee naar de Dorpskamer?

Zondag 7 oktober vanaf 14.30 uur

Ben jij benieuwd naar welke activiteiten er in Heino zijn of vind je het leuk om op zondagmiddag gezellig een kop koffie te drinken met anderen? Je bent vanaf 14.30 uur welkom in de Dorpskamer in het Dorpshuus Heino. De koffie / thee met wat lekkers staat voor je klaar. Wij zijn aanwezig om jou desgewenst persoonlijk advies te geven op het gebied van activiteiten, sociale contacten en welzijn.

Hartelijke groet,

Silke Schuurman

Sociaal Cultureel Werker

Wijz – welzijn


 

De dorpskamer is een initiatief van de kerken in Heino. Het is een kleinschalige en laagdrempelige voorziening  voor het hele dorp. De kamer is vooral bedoeld voor mensen die anderen willen ontmoeten, een gesprek willen voeren, belevingen en ervaringen willen delen, een activiteit willen ondernemen of een spel willen spelen.

Hoe werkt de dorpskamer

Vrijwilligers verwelkomen de gasten, ze bieden hen een kopje koffie of thee aan. Ook zorgen ze voor een moment van rust en warmte en ze bieden een luisterend oor. Daarnaast worden er spelletjes gespeeld en zijn er creatieve activiteiten.

De vrijwilligers kunnen advies, hulp en informatie geven. Daarnaast kan de gast, wanneer nodig, een beroep doen op ondersteuning, verwijzing of bemiddeling naar een professional bij (levens)vragen op gebieden als welzijn, gezondheid, wonen, werk, inkomen, schulden, eenzaamheid, zingeving.

De dorpskamer is geopend iedere zondagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur.

 

dorpskamer Heino