Dorpshuus Heino

HART VOOR SALLAND 2018

Binnenkort start de actie Hart voor Salland van Rabobank Salland 2018. Hiermee worden verenigingen en organisaties in Salland ondersteund met een geldbedrag. Klanten van de Rabobank beslissen welke lokale initiatieven en projecten worden ondersteund met deze financiële bijdrage. Het Dorpshuus heeft zich voor dit jaar ook weer ingeschreven.

Bij deze vijfde editie mag iedere natuurlijk persoon met een bankrekening bij Rabobank Salland vijf stemmen uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen….Het Dorpshuus dus!
Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een klant maximaal drie stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Wanneer kunnen we stemmen?

De klanten van de Rabobank beslissen van 9 tot en met 19 maart 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Op deze wijze bepalen deze klanten wat zij belangrijk vinden. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, kan Hart voor Salland bijdragen aan onze gewenste investeringen!

Spoor ook bekenden zoals opa’s en oma’s, broers en zussen  aan om op het Dorpshuus te stemmen.