Dorpshuus Heino

Kennismaken met cultuur (voor kinderen)

Kennismaken met Circus 

Op dinsdag 27 februari (voorjaarsvakantie) vinden twee workshops Circus plaats in het HOFtheater in Raalte. Deze workshops zijn bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar en worden door het HOFtheater georganiseerd in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

    


Kennismaken met cultuur
Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Het doel van ‘Kennismaken met cultuur’ is dan ook het stimuleren van  actieve deelname van  de jeugd in de gemeente Raalte aan culturele activiteiten, door hen in aanraking te laten komen met verschillende uitingen van kunst en cultuur.
Dit voorjaar staan vioollessen, danslessen, workshop Tekenrobot, workshop Vloggen, workshop T-Shirt bedrukken en dus ook de workshop Circus op het programma. 
Workshops Circus
De workshops Circus zijn leuke workshops waarbij de kinderen worden uitgedaagd iets nieuws te proberen wat ze nog niet kunnen. Van 10.30 tot 12.00 uur is de workshop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Zij leren tijdens deze workshop o.a. jongleren, maar ook liggen op een echt spijkerbed.  De workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar is van 13.30 tot 15.30 uur. In deze workshop leren ze o.a. jongleren en balanceren op een grote bal.

Beide workshops vinden plaats op dinsdag 27 februari in het HOFtheater. Deelname aan de workshop kost € 5 en opgeven kan via www.hoftheater.nl/educatie. Op deze website staat ook informatie over de andere workshops en lessenseries in het kader van ‘Kennismaken met cultuur’.

Noot voor de redactie

Meer informatie bij Mirjam Borger, mirjam.borger@hoftheater.nl, 0572-361361