Dorpshuus Heino

Pubquiz voor kinderen

Pubquiz voor de Heinose jeugd in het Dorpshuus

Ter ere van het 5-jarig jubileum wordt er in het Dorpshuus op vrijdagavond 2 november door JoHei een pubquiz georganiseerd voor de Heinose jeugd. JoHei (JongHeino) is een enthousiaste groep dertigers die onder de vlag van het Dorpshuus graag wat willen betekenen voor de Heinose jeugd, met name in de leeftijdscategorie van 10 tot 14 jaar. Zij hopen dat er voldoende animo is om structureel een aantal vrijblijvende activiteiten te organiseren.

De eerste activiteit is een pubquiz gepresenteerd door Johnny Nijenhuis. In teams van maximaal 5 personen binden de teams de strijd aan voor een mooie prijs, maar veel belangrijker… de eeuwige roem. De quiz is bestemd voor jongeren van de laatste twee klassen van de basisschool en de eerste twee klassen van het voortgezet onderwijs, dus in de leeftijdsgroep van 10-14 jaar.

 Deelname is gratis. In het Dorpshuus zal de quiz om 19.00u starten en rond 22.00u zal het winnende team de prijs in ontvangst mogen nemen. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd!

Aanmelden voor de pubquiz kan door je teamnaam en het aantal deelnemers te mailen naar jongheino@gmail.com. Het aantal startplekken is beperkt en vol is vol. Wacht dus niet en meld je nu met je team aan voor de eerste Heinose Pubquiz van JoHei! Als er vragen zijn, kunnen deze uiteraard gesteld worden via onderstaand emailadres.

Locatie: Dorpshuus

datum: vrijdag 2 november 2018

Tijd: 19.00-22.00 uur

Kosten: gratis

Meld je team aan: jongheino@gmail.com

De mensen die hierbij helpen zijn Marc Bomhof, Lieke Overgoor, Maaike van Ittersum, Denise Lenferink, Johnny Nijenhuis, Ellen Polstra.