Dorpshuus Heino

Tikkumaf: Heino tikt ‘m af

Voor de jeugd van vroeger

Heino tikt ‘m af  is een succesvol onderdeel van de Pompdagen, waarvan de opbrengst voor de volle honderd procent naar het goede doel gaat.

Dit jaar is de keuze gevallen op een serie van activiteiten in de wintermaanden voor ouderen uit Heino.

Een deel van de opbrengst is aan het Dorpshuus beschikbaar gesteld om daarmede invulling te geven aan voornoemde doelstelling.

 

De aftrap van de eerste voorstelling zal plaats vinden op zondag 28 oktober 2018 in het

Dorpshuus Heino, aanvang 14.30 uur.

 

In het intieme programma speciaal voor senioren combineert Sjaco van der Speld met zijn warme stem de leukste liedjes met conferences .

Het gevarieerde aanbod aan liedjes zorgt voor een groot feest onder de bezoekers. Tijdens het gezellige optreden zingt Sjaco liedjes van onder andere Rob de Nijs, Johnny Lion, Gerard Cox en Guus Meeuwis. The Beatles,Nick & Simon en The Everly Brothers horen ook bij de favorieten.

 

Tussen het zingen door vertelt Sjaco leuke anekdotes en grapjes over vroeger en speelt hij typetjes. Onder andere de meestergitarist Stradisnarius, die de vloer aanveegt met iedere gitarist, de Russische drummer Iwan Slaverrottie stok met zijn protesterende drumstel en de prachtige maar erg verlegen zangeres Liza Bolero komen langs.

De mix van zingen, grappen en typetjes maakt het programma uniek.

 

Na de pauze kunnen bezoekers zelf  het programma samenstellen. Van de menukaart kiezen ze een liedje dat ze graag willen horen, vaak uit hun eigen jeugd. Deze kunnen zowel Nederlandse of Engelse liedjes zijn.

Kortom, zang humor en gezelligheid

 

U kunt uw GRATIS kaartje reserveren of ophalen bij de infobalie van het Dorpshuus. Het toegangskaartje  is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Vol is vol!

 

Mocht u moeite met vervoer hebben, dan kan Stichting Ouderenwerk ingeschakeld  worden.