Dorpshuus Heino

Voetbalcafé

Voetbalcafé was woensdag bere-gezellig.

Op 4 oktober werd in het Dorpshuus weer een voetbalcafé georganiseerd.
Zo’n 35 mannen die geacteerd hadden in de jaren zeventig op de groene mat of in welke hoedanigheid dan ook, waren op dit evenement afgekomen. Het was dan ook gezellig druk.

Han, Bertus, Gonno en Frans hadden spelers van diverse teams uit die tijd benaderd om die ploegen bij elkaar te brengen. Dat had effect, maar de agenda’s van menigeen bleken ook deze avond gevuld, niet iedereen was er.

Op het grote scherm werden elftalfoto’s getoond en op de tafels lagen foto’s die nog met informatie voorzien moesten worden. De vele plakboeken deden veler gedachten weer wegzinken naar de tijd van lang haar en superieur Nederlands voetbal. Ook de formulieren van “Het elftal van de eeuw” werden ingevuld met de opstelling naar keuze. Op de site van Dorpshuusheino kunnen overigens nog steeds opstellingen aangeleverd worden.

De reacties na afloop waren geweldig, “wanneer doen we dit weer?” tot “mooi joh, weer veel mensen gesproken”. Dan kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

De voetbalclub, Arjen Stegeman met zijn team en de Vrienden van de VV, dank voor jullie medewerking. En niet te vergeten dank aan de vrijwilligers van het Dorpshuus voor de ondersteuning op allerlei gebied.

 

voetbalcafé