Dorpshuus Heino

Vrienden van het Dorpshuus

Lezing Artsen zonder Grenzen 
Vrijdag 18 januari | vanaf 19.30 uur

De Stichting Vrienden van het Dorpshuus heeft op vrijdag 18 januari Arjan Hehenkamp uitgenodigd voor een lezing over Artsen zonder Grenzen en Vluchtelingenwerk.

Arjan Hehenkamp woont in Heino en is de voormalig directeur van Artsen zonder Grenzen (AZG). Hij nam in 2017 afscheid van de organisatie waar hij meer dan twintig jaar heeft gewerkt. Hij heeft veel verschillende dingen gedaan voor AZG en het nodige gezien: “Je zou er moedeloos van kunnen worden en zeggen: onze inspanningen hebben geen zin. Maar dat mag niet leiden tot onverschilligheid. Juist omdat er altijd oorlogen zullen zijn ben ik in de loop der jaren steeds meer overtuigd geraakt van het belang van praktische hulp aan mensen in nood. Het is een blijk van medemenselijkheid.” Dat zei hij bij zijn afscheid in Trouw. Tegenwoordig werkt Hehenkamp voor Vluchtelingenwerk. Het wordt beslist een boeiende avond en je kunt je opgeven via: vrienden@dorpshuusheino.nl

 

Toch fijn zo’n Dorpshuus in Heino!

De stichting Vrienden van het Dorpshuus Heino zet zich in om de activiteiten die in het Dorpshuus plaatsvinden, financieel te ondersteunen. Midden in ons dorp willen we voor elk wat wils. We bieden ruimtes aan om mooie, gezellige, activiteiten dichtbij huis te kunnen houden zoals bingo, filmhuis, kinderwerk, lezingen, workshops, cursussen en allerlei evenementen.

Momenteel heeft het Dorpshuus ruim 250 Vrienden. Het is fijn te weten dat veel mensen zich al thuis voelen bij het Dorpshuus. Het Dorpshuus voelt dit echt als een waardering. Je kunt nog steeds vriend van het Dorpshuus worden. Draag jij Dorpshuus Heino een warm hart toe? Word dan vriend van het Dorpshuus voor minimaal € 10,00 per jaar.

Voordelen voor vrienden:

  • Eenmaal per maand onze digitale nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten in het Dorpshuus.
  • Eenmaal per jaar een vriendenactiviteit.
  • Je kunt ook zelf met ideeën komen om in het Dorpshuus uit te voeren.

Vriend worden?

Download dan hier de vriendenkaart. Stuur hem ingevuld en ondertekend naar vrienden@dorpshuusheino.nl of loop even bij ons binnen, om je aan te melden als vriend van Dorpshuus Heino.