Dorpshuus Heino

Waar is het geldpotje?

De Raalter Uitdaging houdt samen met Vrijwilligerspunt Raalte op 29 januari een kennisavond over subsidies en geldwerving voor verenigingen en stichtingen. Onder de titel ‘Waar is het geldpotje?’ kunnen leden van verenigingen en stichtingen kennis opdoen over de subsidiemogelijkheden die er zoal zijn. 

Birgitte Keijzer van de gemeente Raalte is aanwezig om de vele mogelijkheden op een rijtje te zetten. Daarnaast is Giny Hoogeslag-Wagemans van de Kracht van Raalte aanwezig om je verder te informeren over subsidies en initiatieven die er in Salland zijn. Herman Holtmaat is van de partij om zijn ervaringen met de diverse subsidie-partijen te delen. 

De Raalter Uitdaging zorgt dat vragen van verenigingen en stichtingen in de gemeente Raalte via een matchgroep opgelost worden. Henny Zomer, manager van de Raalter Uitdaging merkt op: “Achter de vraag naar geld zit veelal een behoefte aan materialen/middelen en kennis. Weet dat we als Raalter Uitdaging dat heel vaak heel dicht bij huis hebben. Zorg er dus ook voor dat je vraag bekend is bij de Raalter Uitdaging, want dan ga ik er mee aan de slag.”

Heb je vragen, of wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst op 29 januari 2019? Mail dan naar info@raalteruitdaging.nl of neem contact op met Henny Zomer via 06-23 44 71 10.