Dorpshuus Heino

Kunstweekend

Oproep aan kunstenaars in en om Heino.

Na het succes van de afgelopen jaren wordt er vanuit het Dorpshuus Heino op zaterdag 2 en zondag 3 juni voor de vijfde keer een Kunstweekend georganiseerd.
De kunstroute heeft als doel een podium te bieden aan kunstenaars in een landelijke gastvrije en laagdrempelige omgeving. De organisatie streeft er naar de diversiteit aan kunstvormen bereikbaar te maken voor zowel kunstliefhebbers als het grote publiek.

Kunstenaars kunnen op eigen locatie exposeren en in overleg met de werkgroep is het ook mogelijk om een gezamenlijke expositie te organiseren in het dorp.
Voor € 25,00 kan je deelnemen aan een bruisend kunstweekend.

 

kunstroute Heino

Als je geïnteresseerd bent en mee wilt exposeren, roepen wij je op om voor 15 maart 2018 een mail, met een afbeelding van je werk, te sturen naar kunstrouteheino@gmail.com Ook voor verdere informatie kunt u mailen.

Toon je kunst en laat anderen ervan genieten!!

 

Samenwerking met de week van de (Amateur)Kunst

De WAK (Week van de (Amateur)Kunst) is een evenement voor iedereen die in zijn of haar vrije tijd actief bezig is met kunst (muziek, dans, theater, zang, tekenen, schilderen, fotografie, film, etc.) én voor iedereen die daarvan wil genieten!

Dit jaar wordt de WAK gehouden van 30 mei t/m 3 juni. De nieuwe centrale hoofdlocatie is Taveerne Tivoli. Dit jaar valt de WAK ook samen met Kunstroute Heino, waardoor de creatieve krachten nog eens extra worden gebundeld.

Voor wie?
De WAK is voor iedereen die actief aan amateurkunst doet. In je eentje of in een groep; jong of oud; beginner of gevorderd. Het maakt niet uit. Dit is jouw kans om je passie en werk te tonen. Dit kan in de vorm van een wervelend optreden, een inspirerende workshop, een boeiende expositie, een open huis, een openbare repetitie, noem maar op. Meld je aan door te mailen naar info@wakraalte.nl.

Donderdagavond 22 maart a.s. organiseren we tevens een informatieavond om te brainstormen over ideeën, eventuele samenwerkingen en gewoon om elkaar beter te leren kennen. Deze avond is toegankelijk voor iedereen, dus ook u bent natuurlijk van harte welkom!

Locatie: Taveerne Tivoli
Adres: Zwolsestraat 63, 8101 AB, Raalte
Tijd: 20:00 uur

Meedoen of meer informatie?
Dat kan heel gemakkelijk door een mail te sturen naar info@wakraalte.nl of te bellen naar 06 42712765.